Hartelijk dank!

Hartelijk dank voor het invullen van de enquête ‘Kroonjuwelen Gezondheidscentra’!

Mocht u naast de antwoorden die u hebt ingevuld nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op via info@jvei.nl 

 

Het doel is om over het gehele onderzoek – inclusief literatuuronderzoek en interviews – een publicatie uit te brengen. Deze biedt mogelijk handvaten voor hedendaagse gezondheidscentra, en (overheids)beleid omtrent gezondheidscentra. Ook zal er een (digitaal) publieksevenement plaatsvinden. Benieuwd naar de resultaten van dit onderzoek? Houd onze website, nieuwsbrief en/of social media in de gaten voor meer informatie over de publicatie en het evenement! 

 

Leergang Leiderschap in de veranderende eerstelijns gezondheidszorg

Benieuwd naar onze andere activiteiten? Op onze website vind je volop informatie over onze lopende onderzoeken en scholingen. Zo beginnen we 25 en 26 maart met de 4e editie van de leergang Leiderschap in de veranderende eerstelijns gezondheidszorg. In een inspirerend, kort en intensief programma (4 maal 1,5 dag) gaan we in op effectief leiderschap en ontwikkel je jouw eigen competenties. Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.