Congres Samen Sterk

Data

Vrijdag 3 november 2023

09:30 – 17:00

Locatie

Landgoed Groot Zonneoord

Zonneoordlaan 17, 6718 TK Ede.

Prijs

€295,00 p.p (excl. BTW)

Accreditatiepunten: 5

 

 

 

Het Jan van Es Instituut is verheugd om u uit te nodigen voor het aankomende congres Samen Sterk – Naar een verenigd eerstelijnsnetwerk op 3 november 2023. In samenwerking met InEen, LEF en KNMP organiseren wij een congres waarin de meest waardevolle ingrediënten voor regionale samenwerking tussen eerstelijnsorganisatie worden besproken.

In het IZA wordt nadrukkelijk gesproken over de versterking van de eerstelijn, door o.a., een intensievere samenwerking tussen de verschillende eerstelijnsdisciplines op regionaal niveau. Maar hoe die samenwerking eruit moet zien, is een zoektocht waar geen uniforme oplossingsrichting voor is. Na afloop van dit congres zullen de deelnemende eerstelijnsorganisaties (huisartsen en apothekers) inspiratie hebben opgedaan om de samenwerking in de regio te versterkten.

Er wordt een rijk gevuld programma verzorgd met verschillende sprekers en workshops. We hebben dit jaar onder meer de eer om André Louwen, betrokken bij de totstandkoming van het IZA vanuit de eerstelijn, als een van onze sprekers te verwelkomen.

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen. Via onderstaande link kunt u zich aanmelden voor het congres.

 

Sprekers

 

Programma Congres Samen Sterk

 

Programmaleiding

De programmaleiding is in handen van Marc Bruijnzeels.
Dr. Marc Bruijnzeels is directeur Jan van Es Instituut & Associate professor bij het LUMC.

 

Meer informatie nodig?

Daarvoor kunt u contact opnemen met het JVEI via info@jvei.nl