WORKSHOP ‘ORGANISATIE EN INFRASTRUCTUUR (O&I)’

Datum

31 januari 2018

Locatie

Jan van Es Instituut, Almere

Kosten

€395,- p.p. (BTW-vrij) incl. studiemateriaal, deelnamecertificaat en catering.

Voor wie? Alle partijen die betrokken zijn bij de eerste lijn. In het bijzonder: directeuren, managers, adviseurs en coördinatoren van eerstelijns organisaties. U bent werkzaam in zorggroepen, gezondheidscentra, huisartsenposten, regionale ondersteuningsstructuren, branche- of koepelorganisaties in de eerstelijns gezondheidszorg.

Workshop Organisatie en Infrastructuur (O&I)

De nieuwe bekostiging Organisatie en Infrastructuur (O&I) stimuleert multidisciplinaire regionale samenwerking. Vanuit de visie dat de eerste lijn een belangrijke rol speelt bij de opvang van de groeiende zorgvraag en het beperken van de zorgkosten worden momenteel stappen gezet om de voorwaarden hiertoe te creëren. De O&I ondersteunt de gewenste ontwikkeling van samenwerking tussen de eerste lijn (huisartsorganisaties) en partijen als ziekenhuizen, gemeenten, GGZ, VVT, wijkverpleging en apotheken.

Het doel van deze eendaagse workshop is organisaties te stimuleren om met goede plannen te komen voor multidisciplinaire regionale samenwerking. Plannen die passen in het (denk)stramien van de zorgverzekeraar. De workshop richt zich dus op pro-actieve organisaties.

Wilt u weten wat die zogenaamde O&I gelden inhouden, hoe verzekeraars er tegen aankijken en hoe u uw organisatie gereed kunt maken voor een volgende stap?

Het Jan van Es Instituut biedt u een eendaagse workshop over het onderwerp Organisatie en Infrastructuur aan.

Kijkt u hier voor het uitgebreide programma

Doelgroep: Alle partijen die betrokken zijn bij de eerste lijn. In het bijzonder: directeuren, managers, adviseurs en coördinatoren van eerstelijns organisaties. U bent werkzaam in zorggroepen, gezondheidscentra, huisartsenposten, regionale ondersteuningsstructuren, branche- of koepelorganisaties in de eerstelijns gezondheidszorg.

Data:

Locatie: Jan van Es Instituut, Wisselweg 33, 1314 CB Almere.

Accreditatie: Deze workshop is voor huisartsen geaccrediteerd met 5 punten. Voor andere beroepsgroepen kan na overleg accreditatie worden aangevraagd. Het Jan van Es Instituut is geaccrediteerd door het CRKBO.

Prijs: €395,- p.p. (BTW-vrij). Inbegrepen is studiemateriaal, deelnamecertificaat en catering.

Wegens succes is de workshop O&I vol!
Mocht u verder geïnformeerd willen worden over het onderwerp O&I, kunt u contact met ons opnemen!
Jan van Es Instituut via info@jvei.nl of 06 20429669.