Alumnidag 2022

Datum

Datum nog niet bekend.

Locatie 

Landgoed Groot Zonneoord

Ede

Inhoud:

Regionale samenwerking tussen zorg en welzijn: succesfactoren voor een duurzame samenwerking.

 Wil jij ook tijd vrij maken voor reflectie op de initiatieven en ervaringen uit jouw regio of juist op jouw eigen rol?  Vraag jij je ook af hoe je ‘het sociale domein’ kunt betrekken? Of heb je ervaring die je graag met anderen wilt delen? Kom dan naar de alumnidag. Het doel is om elkaar te inspireren en van elkaar te leren over de bestuurlijke uitdagingen en mogelijke oplossingen.

We starten met de ontwikkelingen vanuit het perspectief van de landelijke huisartsenvereniging en  gemeenten. Daarna gaan we onder leiding van ervaren bestuurders de samenwerking tussen zorg en welzijn onder de loep nemen. Onderwerpen zoals preventie, jeugd en WMO komen aan bod.

Het Jan van Es heeft een opfrisbeurt/facelift gehad. Een nieuwe koers is uitgestippeld. Graag betrekken we jullie in onze plannen om te horen of dit past bij de verwachtingen.

Programma 

09.15 – 09.30: Welkom en ontvangst met koffie
09.30 – 10.30: Actuele ontwikkelingen met Jorg Arends (LHV).
10.30 – 12.00: De gemeente is er voor de inwoner en ook voor u, alleen lukt dat niet altijd. Help eens! Met Ko Scheele (wethouder gemeente Ommen).
12.00 – 12.30: Jan van Es ontwikkelt door, visie 2025! Met Marc Bruijnzeels & Immie Boomgaardt.
12.30 – 13.30: Lunch
13.30 – 15.30: Hoe word je als regio vitaal? Met Paul Habets (bestuurder Vitaal Vechtdal en huisarts in Ommen) & Dieger ten Berge (programmamanager Vitaal Vechtdal).
15.30: Afsluiting met een hapje en drankje

Accreditatie is aangevraagd.

Kosten: €395,00 p.p.

Aanmelden en nadere informatie: 

Voor meer informatie kunt u de informatiefolder bekijken of contact opnemen met het Jan Van Es Instituut via info@jvei.nl .