Nieuwsbrief maart 2021

Nieuwsbrief maart 2021

Zon, leiderschap en gezondheidscentra

Heb jij ook zo genoten van het zonnetje? Met dit zonnige weer, krijgen we de zomer al vroeg in onze bol! In deze nieuwsbrief blikken we daarom even met je vooruit naar de zomer. Minder ver vooruitgeblikt is de start van onze leergang Leiderschap op 25 maart. Ook deze leergang brengen we graag nog even bij je onder de aandacht, net zoals onze enquête over gezondheidscentra. Veel leesplezier!

 

Online summer school: Population Health Management

Deze zomer zal Marc Bruijnzeels weer als host en spreker aanwezig zijn bij de Online Summer School Population Health Management van het LUMC. Shelley-Ann Girwar zal de Summer School coördineren. In dit 5-daagse programma krijg je goed wetenschappelijk inzicht in PHM, evalueer en bespreek je praktijkcases en breid je je netwerk uit door online, mededeelnemers met verschillende achtergronden te ontmoeten. Meer informatie volgt. Houd onze website, social media en/of nieuwsbrief in de gaten!Wil je nu al meer leren over Population Health Management? Hier op onze website vind je informatie, video’s, de link naar een gratis online cursus en meer, om je te verdiepen in deze interdisciplinaire benadering van gezondheid!

 

Leergang Leiderschap start over 3 weken!

“Deze leergang maakt dat je goed beslagen ten ijs komt. Je krijgt zicht op het speelveld en leert over beleid, governance en de invloed van de omgeving. Je leert ook veel over jezelf en over wat jou helpt om goed te besturen. Echt een aanrader.”
~ A. Wind, huisarts en bestuurder ~

Bovenstaande positieve feedback kregen we van A. Wind, nadat zij deel had genomen aan de 3e editie van de Leergang Leiderschap in de veranderende eerstelijns zorg. 25 maart starten we alweer met de 4e editie. Er zijn nog een paar plaatsen vrij. Iets voor jou of iemand die je kent? Meld je dan snel aan via onze website of mail naar info@jvei.nl

Goed om te weten: Indien het coronavirus ons hiertoe noodzaakt, verplaatsen we de cursus naar een ander moment, wanneer we weer fysiek bij elkaar kunnen komen. Als je de bijeenkomsten liever digitaal wilt bijwonen, dan kan dat ook.

 

Heb je de enquête over gezondheidscentra al ingevuld?

We hebben al veel reacties gekregen op onze enquête. Bedankt aan iedereen die de enquête heeft ingevuld! Heb je de enquête nog niet ingevuld? We horen graag je mening over de verschillende thema’s en de principes van gezondheidscentra. Hoe vaak komen deze thema’s voor en hoe belangrijk vindt je het dat deze thema’s in de toekomst aanwezig blijven? Wil je meewerken om hier goed inzicht in te krijgen en de kroonjuwelen voor de toekomst te bewaren? Vul dan de enquête in!